Studio huren: niet meer beschikbaar Bergerstraat in Maastricht

  • 25 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Leuke knusse studio op de begane grond in de wijk Scharn op nog geen 5/10 minuten fietsafstand van het centrum, universiteiten en het AZM van Maastricht.

Indeling:
Bij binnen komst via een gezamenlijke gang die gedeeld word met 2 medebewoners heb je aan je linkerhand het woonslaapkamer gedeelte met een eigen wastafel.
Aan de rechterkant van de gang bevind zich een apart Toilet dat gedeeld word met een student die op de 1ste etage woont en een aparte eigen badkamer.
Aan het einde van de gang bevind zich de eetkamer keuken met een gezamenlijke bijkeuken waar zich de was en droogmachine bevind.
Privéparkeerplek is er voor de deur.

Totale woonoppervlakte bedraagt: 29M2, waarvan:
Woon-slaapkamer 11,9m2
Keuken 8.5m2
Badkamer 2.2m2
Toilet 1.5m2
Hal 3.8m2
Bijkeuken 3.8m2

Huurprijs van € 610,00 per maand is inclusief: G, W, E, Internet en het voorschot servicekosten (G, W, E, van de gezamenlijke ruimtes). Exclusief: Gemeentelijke belastingen. Borg 2 maanden huur.

Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen o.a. de groene loper, supermarkten AH/Jumbo, diverse winkels, restaurants, universiteiten, AZM/ UMC, centraal station en het centrum van Maastricht. Zeer goede verbinding met autosnelweg A2 richting Luik/Amsterdam/Eindhoven en A79 Heerlen/Aken.

Parkeren mogelijk via een privéparkeerplek voor de deur.

Ideaal voor een werkend / studerend persoon (GEEN KOPPELS)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Scharn
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart