Studio for rent: no longer available Bergerstraat in Maastricht

  • 25 m2
  • 1 room
  • 31 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Maastricht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Leuke knusse studio op de begane grond in de wijk Scharn op nog geen 5/10 minuten fietsafstand van het centrum, universiteiten en het AZM van Maastricht.

Indeling:
Bij binnen komst via een gezamenlijke gang die gedeeld word met 2 medebewoners heb je aan je linkerhand het woonslaapkamer gedeelte met een eigen wastafel.
Aan de rechterkant van de gang bevind zich een apart Toilet dat gedeeld word met een student die op de 1ste etage woont en een aparte eigen badkamer.
Aan het einde van de gang bevind zich de eetkamer keuken met een gezamenlijke bijkeuken waar zich de was en droogmachine bevind.
Privéparkeerplek is er voor de deur.

Totale woonoppervlakte bedraagt: 29M2, waarvan:
Woon-slaapkamer 11,9m2
Keuken 8.5m2
Badkamer 2.2m2
Toilet 1.5m2
Hal 3.8m2
Bijkeuken 3.8m2

Huurprijs van € 610,00 per maand is inclusief: G, W, E, Internet en het voorschot servicekosten (G, W, E, van de gezamenlijke ruimtes). Exclusief: Gemeentelijke belastingen. Borg 2 maanden huur.

Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen o.a. de groene loper, supermarkten AH/Jumbo, diverse winkels, restaurants, universiteiten, AZM/ UMC, centraal station en het centrum van Maastricht. Zeer goede verbinding met autosnelweg A2 richting Luik/Amsterdam/Eindhoven en A79 Heerlen/Aken.

Parkeren mogelijk via een privéparkeerplek voor de deur.

Ideaal voor een werkend / studerend persoon (GEEN KOPPELS)

Read more with an subscription!

General information

City Maastricht
District/Neighbourhood: Scharn
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map