Studio huren: niet meer beschikbaar Leo Moonenstraat in Maastricht

  • 29 m2
  • 2 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze nette ruime ONGEMEUBILEERDE studio van 29 m2 is gelegen op de begane grond op een rustige locatie aan de rand van het Centrum (Wijck) van Maastricht.

De studio beschikt over een woonkamer met een open keuken van 18 m2. De keuken is voorzien van een 2-pits elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, spoelbak met fontein, afzuigkap en opbergkasten. De woonkamer is voorzien van een parket vloer.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de slaapkamer van 9 m2. Deze is gelegen aan de achterzijde en beschikt over dezelfde parketvloer als de woonkamer.

De eigen badkamer van 4 m2 is gelegen op de gang. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met fontein, toilet en afzuiging. De vloer is voorzien van een witte tegel en is volledig betegeld.

Er bevindt zich een gemeenschappelijke wasmachine op de overloop. Het studio heeft een gunstige ligging nabij het centrum, centraal station, bushalte en diverse supermarkten.
De studio is volledig gerenoveerd en dus in perfecte staat.

Geschikt voor een phd/master student of 1 jong werkend persoon. totaal zijn er 2 studio's in het pand.

Huursubsidie mogelijk.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Heugemerveld
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart