Studio for rent: no longer available Leo Moonenstraat in Maastricht

  • 29 m2
  • 2 rooms
  • 20 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Maastricht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze nette ruime ONGEMEUBILEERDE studio van 29 m2 is gelegen op de begane grond op een rustige locatie aan de rand van het Centrum (Wijck) van Maastricht.

De studio beschikt over een woonkamer met een open keuken van 18 m2. De keuken is voorzien van een 2-pits elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, spoelbak met fontein, afzuigkap en opbergkasten. De woonkamer is voorzien van een parket vloer.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de slaapkamer van 9 m2. Deze is gelegen aan de achterzijde en beschikt over dezelfde parketvloer als de woonkamer.

De eigen badkamer van 4 m2 is gelegen op de gang. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met fontein, toilet en afzuiging. De vloer is voorzien van een witte tegel en is volledig betegeld.

Er bevindt zich een gemeenschappelijke wasmachine op de overloop. Het studio heeft een gunstige ligging nabij het centrum, centraal station, bushalte en diverse supermarkten.
De studio is volledig gerenoveerd en dus in perfecte staat.

Geschikt voor een phd/master student of 1 jong werkend persoon. totaal zijn er 2 studio's in het pand.

Huursubsidie mogelijk.

Read more with an subscription!

General information

City Maastricht
District/Neighbourhood: Heugemerveld
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map