Studio huren: niet meer beschikbaar Herbenusstraat in Maastricht

  • 44 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gerenoveerd en volledig gemeubileerd/gestoffeerd studio gelegen in het centrum van Maastricht. Ideaal voor een expat, Phd/master student of werkend persoon. (maximaal 1 persoon)

Deze ruime studio is gevestigd op de eerste etage van het pand. Het betreft een woning met een oppervlakte van ruim 43m²

De studio bereik men via een gezamenlijke entree (hal) waar zich op de begane grond een bedrijfsruimte bevind (traiteur) en via een trap op de 1e verdieping de studio is en op de 2e verdieping 1 appartement.

Zodra men de studio betreed komt men via een ruime brede hal aan de linkerzijde in de keuken die voorzien is van alle gemakken. De keuken is 8 m² groot en beschikt over een combi magnetron, ijskast, diepvries, 4 pitskookplaat, wastafel en een afzuiging. In de keukenkasten en lades staat een volledige keukeninventaris. (inclusief strijkijzer, strijkplank en stofzuiger)
"dus van alle luxe voorzien".

Achter de keuken is de badkamer gevestigd. Deze badkamer is net verbouwd en daardoor in nieuw staat. De badkamer beschikt over een luxe wastafel met meubelen verlichting, design radiator en een ruime inloopdouche. Het totale oppervlakte betreft 4,5m². Het toilet bevind zich in de hal naast 2 grote inbouwkasten waar zich de was en droogmachine bevind en opberg mogelijkheden.

De woonkamer / slaapkamer van 26m2 kenmerkt zich door veel licht inval en de perfecte afwerking. Deze ruimte is gemeubileerd middels een salontafel, bank, bureau, sfeervolle verlichtingen en televisie (digitaal).
De scheiding tussen de slaap en woonkamer is gemaakt met een robuuste massive houten wandkast

Verder is het gehele appartement voorzien van rookmelders en noodverlichting en een thermostaat om de temperatuur te regelen. De huurprijs is inclusief water, gas, elektriciteit, draadloos internet. digitale tv en alle gemeentelijke belastingen.

Er is gelegenheid om een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente van Maastricht .

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Statenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart