Studio huren: niet meer beschikbaar Herbenusstraat in Maastricht

  • 27 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze en mooi ongemeubileerde studio is gelegen aan de rand van het centrum van Maastricht, nabij het Emmaplein. De studio beschikt over een eigen badkamer, toilet en keuken. Geschikt voor 1 student. Huursubsidie is mogelijk.

De studio van 27 m2 is gelegen aan de achterzijde van het pand, op de 1e verdieping.

De studio beschikt over een ruime voorkamer (woon-slaapkamer) van 13 m2. Deze is voorzien van een nette laminaatvloer.

In de achterkamer (woon-eetkamer) van 11 m2 bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een 2-pits elektrische kookplaat, combi magnetron, koelkast en 2 keukenkasten. De keuken is voorzien van volledige keuken inventaris.

De badkamer van 2,8 m2 is voorzien van een wastafel met fontein, toilet, douche cabine en afzuiging. De badkamer is betegeld.

De ramen zijn volledig voorzien van dubbel beglazing. In de kelder van het pand bevinden zich de gezamenlijke wasmachine en droger. Deze wordt gebruikt door in totaal 5 bewoners.

De studio heeft een zeer centrale ligging, aan de rand van het centrum van Maastricht. Nabij diverse uitvalswegen, bushaltes en winkels. Bovendien bevinden de verschillende Universiteiten zich op loopafstand.

Tegen een meerprijs van € 30,00 p.m. kan de studio volledig gemeubileerd worden opgeleverd of door overname van de meubels van de huidige bewoner.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Statenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart