Studio huren: niet meer beschikbaar Herbenusstraat in Maastricht

  • 25 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze knusse studio van 25 m2 is gelegen in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Maastricht. Het pand en de studio zijn recent volledig gerenoveerd.

De studio heeft veel lichtinval door de grote ramen die helemaal open kunnen om zo het buiten naar binnen te halen. De nieuwe keuken is voorzien van 2-pits keramische kookplaat, koel- en vrieskast en afzuigkap. Verder is er nog opbergruimte in de keukenkast.

De woonkamer van 14 m2 biedt bovendien toegang tot de badkamer van 2.5 m2. Ook de badkamer is nieuw geïnstalleerd en zeer modern. De badkamer beschikt over een wastafel met fontein, douche met garnituur, hangtoilet, afzuiging en mooie tegelvloer.

Verder kan er gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke wasmachine op de eerste verdieping.

Tegen een meerprijs van € 30,00 p.m. kan de studio volledig gemeubileerd worden opgeleverd. GEEN HUUR SUBSIDIE MOGELIJK.

De eigenaar woont zelf met zijn gezin op de begane grond en de 1ste verdieping, dus de hoofdingang word gezamenlijk gedeeld (rustig serieus persoon is gewenst).

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Statenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart