Studio huren: niet meer beschikbaar Bergerstraat in Maastricht

  • 45 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze ruime studio in de wijk Scharn (op nog geen 5 minuten fietsafstand van het centrum van Maastricht) heeft een totale oppervlakte van 45 m² met een eigen voordeur en parkeerplaats voor de deur.

De woon/slaap en keuken ruimte is speels en leuk ingedeeld waarbij licht en ruimte een grote rol spelen. De keuken is ingericht met een 2-pits elektrisch kookstel, koel/vries combinatie, wastafel met fontein en een hal met 5 inbouwkasten. Het slaapgedeelte is gemaakt van een hoogslaper (1,52 x 2,60). De vloer is voorzien van een mooi laminaat.

Badkamer en wasruimte zijn in een aparte ruimte. De badkamer is voorzien van een douche met cabine, een wastafel en een toilet. De vloer van de badkamer en wasruimte is voorzien van een tegels.

De studio heeft een gunstige ligging op loopafstand van een bosrijke omgeving en aan de rand van het centrum van Maastricht. Uitvalswegen, winkels/winkelcentrum en een bushalte zijn in de nabije omgeving te vinden.
Ideaal voor 1 werkend, expat, studerend persoon (eenpersoons huishoudens)
De waarborgsom is 2 maanden huur.
Huursubsidie mogelijk.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Scharn
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart