Studio for rent: no longer available Bergerstraat in Maastricht

  • 45 m2
  • 1 room
  • 24 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Maastricht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze ruime studio in de wijk Scharn (op nog geen 5 minuten fietsafstand van het centrum van Maastricht) heeft een totale oppervlakte van 45 m² met een eigen voordeur en parkeerplaats voor de deur.

De woon/slaap en keuken ruimte speels en leuk ingedeeld waarbij licht en ruimte een grote rol spelen. De keuken is ingericht met een 2-pits elektrisch kookstel, koel/vries combinatie, wastafel met fontein en 5 inbouwkasten. Het slaapgedeelte is gemaakt van een hoogslaper. De vloer is voorzien van een mooie laminaat.

Badkamer en wasruimte zijn in een aparte ruimte. de badkamer is voorzien van een douche met cabine, een wastafel en een toilet. De vloer van de badkamer en wasruimte is voorzien van een tegels.

De studio heeft een gunstige ligging op loopafstand van een bosrijke omgeving en aan de rand van het centrum van Maastricht. Uitvalswegen, winkels/winkelcentrum en een bushalte zijn in de nabije omgeving te vinden
Ideaal voor 1 werkend, expat, studerend persoon (eenpersoons huishoudens)
De waarborgsom is 2 maanden huur.
Huursubsidie mogelijk.

Read more with an subscription!

General information

City Maastricht
District/Neighbourhood: Scharn
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map