Studio huren: niet meer beschikbaar Boviersdaal in Maastricht

  • 69 m2
  • 3 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim volledig gemeubileerd en gerenoveerd (incl. inventaris en linnengoed) 2-slaapkamer appartement te huur aan een parkje in de rustige nette wijk De Heeg is zeer geschikt voor 1 werkende expat of master/PhD student. (GEEN KOPPELS)

Het appartement van 69M2 heeft een ruime woonkamer van 30M2 met een aparte en open keuken die is voorzien van: 4 pits gaskookplaat, wasbak met fontein, koel-vrieskast, afzuiging, magnetron en een oven. Ook heeft het appartement een eigen badkamer met een aparte ruimte waar zich het toilet en de wasmachine bevind.

Het appartement heeft 1 ruime slaapkamer van 16M2 en een aparte kamer met grote inbouwkast. De eigenaar van de woning woont op de begane grond en zal ongeveer 50% aanwezig zijn, verder wonen er nog 2 individuele personen in de woning in een aparte studio en een appartement.

De Heeg is een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Ook is het nabij het ziekenhuis en op fietsafstand van het centrum in Maastricht

Ideaal voor 2 bevriende bachelor of master/PhD student. (GEEN KOPPELS)
Totale huurprijs € 1.000,00 p.m. all inclusieve.
HUURSUBSIDIE IS HIER NIET MOGELIJK!!

Beschikbaar telkens voor minimaal 6/12 maanden.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: De Heeg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart