Studio for rent: no longer available Von Dopfflaan in Maastricht

  • 28 m2
  • 2 rooms
  • 15 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Maastricht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Leuke en knusse gemeubileerde studio (28m2) net over de grens bij Maastricht in Kanne (chateau Neercanne Belgie) met een gloednieuwe keuken en badkamer.

De totale oppervlakte van het appartement is 28 m2 en wordt gemeubileerd opgeleverd.

Op de begane grond is de slaap/woonkamer van 13 m2 en grenst aan de voortuin. De kamer heeft dubbelglas en ook heeft de slaapkamer een prachtige terrazzo vloer.

In de kelder is de keuken van 10 m2. De keuken schikt over een koelkast, een 2-pits elektrische kookplaat, afzuiging, opbergkasten.

De badkamer van 2,6 m2 schikt over een douche en wastafel met fontijn. De wc is apart 2,5 m2 en wasmachine aansluiting.

De huurder mag gebruik maken van de gezamenlijke tuin. Door de beplanting en grote afmeting van de tuin zullen huurder en eigenaar elkaar absoluut niet hoeven te storen bij gebruik van de tuin. Het is een zeer leuk appartement is een zeer sfeervolle omgeving.

Te huur vanaf 6 maanden, ideaal voor een expat of 1 werkend persoon. 1 persoons woonruimte. (GEEN STUDENTEN)

De studio bevind zich op 15 minuten fietsafstand van het centrum van Maastricht in een prachtige rustieke en natuurrijke omgeving net over de grens van Maastricht (KANNE), BELGIE)

Read more with an package!

General information

City Maastricht
District/Neighbourhood: Anders
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map